De praktijk – H. Oosterveen Tandarts – Soest

De praktijk

Hoogwaardige, professionele tandheelkundige zorg staat in onze praktijk voorop. Onze ruime, comfortable en lichte praktijk zorgt, samen met de mensen die er werken, voor een rustige en prettige sfeer. Dit vinden wij minstens zo belangrijk.

De behandelkamers zijn ingericht met moderne tandheelkundige apparatuur. Voor een optimale praktijkhygiëne zijn vanzelfsprekend alle maatregelen getroffen.

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is tandarts Oosterveen jarenlang verbonden geweest als docent/mederwerker van de afdeling Orale Functieleer van het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam(ACTA).

De hoogwaardige kwaliteit van onze tandheelkundige behandelingen staan sinds de start van de praktijk centraal. Daarom wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van onze praktijk en haar medewerkers. De praktijk van tandarts Oosterveen verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Eenvoudige preventieve – en restaurative behandelingen evenals uitgebreide behandelingen met kroon- en brugwerk, behandelingen van gebitsslijtage, kaakgewrichtsklachten en tandvleesbehandelingen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Het is tegenwoordig heel goed mogelijk uw gebit fraai en op een zo natuurlijk mogelijk ogende manier te herstellen. Hierin speelt de keuze voor het Tandtechnisch Laboratorium Decodent ook een grote rol.

Voor deelbehandelingen die echt een specialist vereisen wordt u verwezen naar een deskundige collega.

Wilt u meer weten over ons en onze prakijk neem gerust contact op!